Onze werkwijze

De kracht van ons bedrijf is al sinds de oprichting selfsupporting.  Zo werken wij met een mobiele speciecentrale met ons eigen water aan boord, waardoor wij dus geen wateraansluiting nodig hebben!

Ook in onze werkwijze op en rond de vloer is selfsupporting de standaard. Wij werken met ons eigen lasersysteem, zodat wij maar één peil per verdieping nodig hebben. U hoeft als aannemer dus niet voor ons de meterpeilen uit te zetten in de woning of het gebouw. Dat scheelt uw medewerkers een hoop kostbare tijd.

Daarnaast gebruiken wij altijd beschermingsplankjes in de kozijnen, zodat onze specieslang geen beschadigingen veroorzaakt aan de (meestal kunststof) kozijnen.
Door het werken met onze mobiele speciecentrale laten wij geen afval achter, zoals restzand of lege cementzakken. Dergelijk afvalmateriaal is onnodig en duur om af te voeren. Wij laten de werkplaats dus netjes en schoon achter, zodat u rond de werklocatie niet bemerkt dat wij zijn geweest.

Het enige wat u hoeft te doen als aannemer is het doorgeven van het aantal vierkante meters, de locatie en de datum en wij staan op de afgesproken tijd en plaats voor u klaar.